Priima-Yhtiöt Oy

Ajankohtaista

Norra Famnen -kerrostalokorttelin kaava Paraisten ydinkeskustassa lainvoimaiseksi

Paraisten keskustassa sijaitsevan Norra Famnen -korttelin asemakaava sai lainvoiman lokakuun  alussa. Asemakaavamuutoksen tavoitteena on ollut keskustan tiivistäminen ja uusien asuntojen sijoittuminen ydinkeskustaan keskeisten palvelujen tuntumaan. Kaavatyössä otettiin huomioon myös rakennussuojelullinen näkökulma. Toteutuva kokonaisuus vastaa hyvin kaupungin strategiassa asetettua osatavoitetta, jonka mukaan keskustan asumista tiivistetään, keskusta on kaikenikäisille tarkoitettu alue ja keskustalle on tunnusomaista ympäristön korkea laatu.

Lue lisää »

Lounatuulen omavarainen rivitalokortteli valmistuu Naantalin asuntomessuille

TA-Yhtymä Oy ja Turun Teollisuuden Rakentajat Oy/Priima-Yhtiöt ovat solmineet urakkasopimuksen Naantalin vuoden 2022 asuntomessualueen suurimmasta hankekokonaisuudesta. Lounatuulen asuntomessualueen korkeimmalle kohdalle rakennetaan korkeatasoinen ja pitkälti energiaomavarainen kokonaisuus, joka koostuu kuudesta rivitalosta, pihasaunarakennuksesta ja yhteisalueista. Taloihin tulee 21 asuntoa.

Lue lisää »

Norra Famnen -kerrostalokorttelin kaavahanke Paraisilla ottaa askeleen eteenpäin

Paraisten keskustassa sijaitsevan Norra Famnen -asemakaava-alueen kehittäminen etenee, kun Paraisten kaupunki ja Priima-yhtiöt allekirjoittavat huomenna suunnitteluvaraussopimuksen kerrostalorakentamista varten varatusta korttelialueesta.

Lue lisää »